Vliegtickets Sint Maarten

Vliegtickets St MaartenVliegen naar Sint Maarten kost je, afhankelijk van de route en het aantal tussenstops, tussen de 8 en 12 uur. Vanaf Schiphol vertrekken er dagelijks toestellen naar dit mooie, Caribische eiland. Er gaat slecht 3 keer per week een directe vlucht. In alle andere gevallen wordt je geconfronteerd met een overstap of tussenstop.

Op Sint Maarten land je op Juliana Airport bij Simpson Bay op ongeveer 15 kilometer van de hoofdstad Philipsburg.

Welke maatschappijen vliegen er naar Sint Maarten?

Wil je vliegtickets Sint Maarten kopen, dan heb je de keuze uit verschillende maatschappijen. Hieronder hebben we de belangrijkste mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

  • KLM; KLM is een oude vertrouwde luchtvaartmaatschappij en biedt altijd veel comfort. KLM vliegt drie keer per week naar Sint Maarten.
  • Air France; Air France heeft dagelijkse vluchten naar Sint Maarten, soms met een tussenlanding in Parijs.
  • Combinatievluchten bij andere maatschappijen; Boek een gecombineerde vlucht via Curacao en maak gebruik van de gelegenheid om Willemstad te verkennen. De volgende dag vlieg je dan door naar Sint Maarten.

Goedkope tickets Sint Maarten

Natuurlijk wil je het liefst zo goedkoop mogelijk aan je tickets komen. Daarvoor kun je gebruik maken van een last minute aanbieding. Vaak zijn last minute aanbiedingen voor een all-in reis de goedkoopste optie. Je betaalt dan voor de tickets en verblijf nog minder dan als je alleen gewone tickets aan zou schaffen.
Vliegtickets Sint MaartenWil je geen all-in reis dan kun je ook op een ander manier aan goedkope tickets komen. Hieronder geven we twee tips:

  • Kijk rond op internet om te ontdekken welke vliegmaatschappijen het goedkoopst zijn. Je kunt je ook inschrijven bij een ticketvergelijkingswebsite voor een ticket alert. Je krijgt dan een email zodra er goedkope tickets beschikbaar zijn.
  • Op bepaalde dagen zijn de toestellen minder vol dan andere. De luchtvaartmaatschappij wil het vliegtuig het liefst vol hebben en daarom bieden ze op die dagen een plaatsje in het vliegtuig voor minder geld. Ook is het veelal goedkoper om door de week te vliegen in plaats van in het weekend.