Autohuur Sint Maarten

Wil je Sint Maarten echt kunnen verkennen, dan is het eigenlijk noodzakelijk om een auto te huren. Het is namelijk een groot eiland en als je niets wilt missen, is een auto wel ideaal; je kunt gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. Ontdek het eiland met de prachtige natuur en de fantastische stranden. Duik de steden in; op woensdag en zaterdag is het marktdag in Marigot en Philipsburg. Bezoek de musea, de dierentuin en ook de vlinderboerderij is een prachtig om te zien. Sint Maarten kent daarnaast ook een bruisend nachtleven met casino’s , bars en nachtclubs. Met een auto ben je na een enerverende dag of wilde nacht sneller en comfortabeler weer in je hotel!

Autoverhuurbedrijven

Autohuur Sint Maarten

Zowel op het Franse als op het Nederlandse deel zijn er diverse autoverhuurbedrijven;  bekende wereldmerken, maar ook kleinere lokale bedrijven. Op het vliegveld zijn er ook diverse aanbieders, en als je je huurauto al vanuit Nederland reserveert, staat de auto voor je klaar als je op het vliegveld aankomt. Zo heb je gedurende je hele vakantie een auto tot je beschikking, waarmee je ook weer terug naar het vliegveld kunt rijden. Je levert hem daar weer in voordat je incheckt voor je terugvlucht.
Regels autohuur Sint Maarten

Wil je een auto huren op Sint Maarten dan moet je rekening houden met de volgende regels:

  • De huurder en de bestuurder moeten al minstens 2 jaar beschikken over een geldig rijbewijs.
  • Minimum leeftijd is 25 jaar.
  • Bij rijbewijzen die niet in het Romeinse schrift zijn opgesteld, zoals bijvoorbeeld Arabische, Chinese,  Japanse of Cyrillische rijbewijzen, moet je ook over een internationaal  rijbewijs beschikken.
  • Bij het afhalen van de auto moet je naast het rijbewijs ook je paspoort of identiteitsbewijs overhandigen.

Let er verder op dat je niet contant kunt betalen! Alle credit cards van internationaal erkende credit-card-maatschappijen, zoals American Express, Eurocard/Mastercard, Visa, worden geaccepteerd. Verder moet je meestal ook een borg betalen.